Grekland

Reser och fotograferar i Grekland. Här visar jag några av de resguider till Grekland som jag har gjort genom åren. För mer Grekland kika på min fotoblogg: http://www.igrekland.se

Förutom Grekland så gillar jag överlag att resa och uppleva nya platser. Självklart med kameran i högsta hugg. Har också börjat fundera på att filma med någon enklare kamera så som till exempel GoPro.

En annan sak som jag faktiskt aldrig har provat på är en regelrätt båtluff i Grekland. Där man är borta 1-2 månader och bara åker mellan alla öar. Kan hända skulle jag tröttna på den grekiska maten, men jag skulle inte tröttna på solen och värmen!

Förutom Grekland gillar jag även följande härliga platser.

Edinburgh
http://www.edinburghguiden.se

Mallorca
http://www.mallorcaspanien.se

Split
http://www.splitkroatien.se

Barcelona
http://www.weekendbarcelona.se

Listan skulle egentligen kunna göras ännu längre. Det är ju något med att resa som gör att det blir som ett gift. Har man en gång varit på resande fot så vill man bara resa mer och mer. Det där med en “bucket list” är egentligen en rätt dum idé eftersom man skulle behöva skriva upp varenda land och stad i heka världen för att det skulle bli en komplett lista. Och vem vill bli stressad av en omöjlig lista? Nä bättre att bara se resande som något man gör regelbundet och ofta till nya spännande platser.